Er det blevet dig, som skal arrangere den næste tur med drengene? Eller har du bare lyst til at gøre lidt ekstra ud af tingene denne gang? Så er det godt, at der findes mange fede måder at lave en vildt fed tur med vennerne.

Først og fremmest skal man selvfølgelig have kigget på, hvor man skal hen. Måske kan man lave en overraskelse, hvor folk ikke aner, hvad der skal ske. Faktisk vælger flere og flere denne form for drengetur. Det vil altså sige, at man bare beder folk om at møde op et sted. Herefter får man så at vide, hvor turen går hen.

I dag er det jo ganske billigt at rejse rundt i Europa. Det vil sige, at man sagtens kan holde en fed og måske ny destination ganske godt nede i budget. Spørgsmålet er så bare, hvor turen skal gå hen. Østeuropæiske lande er naturligvis typisk billigere end Vesteuropa. Der kan dog også findes gode priser til vestlige lande. Her skal man bare være ude i bedre tid for at finde lave priser på overnatning og den slags.

Lidt ekstra lir

Til en fed drengetur skal der selvfølgelig være lidt ekstra lir. Det kunne være, at I skulle have  lavet nogle keyhangers (se mere her), som viser jeres gruppe på en måde. Der er noget sjovt over, at alle har det samme på. Det kunne også være nogle T-shirts eller lignende. Det er lige med til at spice det en smule op.

Det er sådanne ting, som, andre mennesker typisk synes, er vildt åndssvage. Men hvad gør det, hvis man selv synes, det er sjovt. Så længe man ikke gør andre fortræd, er det jo fuldstændig lige meget. Det er vigtigere at fokusere på, hvad man selv får ud af det.

Noget i hatten

Når man skal arrangere en vild drengetur, skal der selvfølgelig være noget i hatten. Det vil sige, at der skal være en form for overraskelse. Nogle vil sige, at en ukendt destination allerede er deroppe. Det er nok også rigtigt, men mulighederne er jo mange.

Måske har man arrangeret en tur på stadion det pågældende sted. Det kan også tænkes, at man har sørget for, at der er en masse konkurrencer, som skal udføres. Generelt har drenge bare brug for, at der sker noget. Drenge er samtidig vildt modtagelige over for idéer. De springer ofte bare ud i det og lader sig rive med af stemningen.