Det har været et lidt mere stille år for de fleste af os. Vi har været mere hjemme, og så har vi hermed også eftersøgt lidt flere aktiviteter for at holde os underholdt, men det er også begrænset, hvor meget vi kan blive ved med at aktivere os selv uden, at vi behøver en smule mere inspiration udefra. Vi giver dig i denne artikel nogle råd til, hvad du kan lave, når du føler, at du ikke slet ikke aner, hvad du kan komme i gang med.

Mangler børnene ikke noget?
Det er altid en underholdende idé at begynde at kigge lidt på, om børene ikke mangler noget. Det kan være, at baby mangler noget tøj, eller så har du bare lyst til at forkæle dine børn med lidt ekstra nu, hvor de nok heller ikke har haft vildt mange ting at lave, som de plejer. Med øko baby ting behøver du heller ikke at have så dårlig samvittighed, fordi det både er bedre for dine børn og for jorden.

Strikke

Ja, mange af os har nok prøvet lidt af hvert under nedlukningen, og hvis du ikke har afprøvet at strikke endnu, kan det være, at det lige præcis er det, som du skal i gang med. Du kan endda strikke små ting til dine børn, og så bliver det da bare lidt hyggeligere. Men for mange kan det faktisk være en aktivitet, der skaber enormt meget ro. Du kan finde strikke garn i uendeligt mange farver, så det er bare med at finde ud, hvilke farver du ønsker at starte ud med. Heldigvis er mulighederne mange for at udleve dine farve drømme, og så er det fedt at kunne lave både vilde og farverige ting, men også lave ting i lidt mere neutrale farver f.eks. til dit køkken.