Efterårsferien nærmer sig, og derfor har du sikkert allerede gjort dig nogle tanker om, hvad du skal bruge den på. På grund af corona-pandemien er det nok de færreste, der tager på ferier til udlandet dette efterår. Det er dog på ingen måde ensbetydende med, at det behøver at blive et kedeligt efterår uden oplevelser.

Du kan med fordel tage med din familie eller dine nærmeste venner på en tur rundt i Danmark, hvor I får oplevet nogle nye byer og steder, som du måske slet ikke anede eksisterede.

Sjov, nem og praktisk ferie

En ferie, hvor du i din bil kører fra sted til sted, kan byde på mange gode oplevelser, smuk natur og masser af hygge. I behøver nærmest ikke pakke, planlægge eller forberede noget, og derfor kan I nemt tage på en spontan roadtrip rundt i landet.

Det er en billig, tryg og hyggelig måde at rejse på, og det er op til jer at bestemme, hvor længe I vil være afsted, og hvor mange destinationer I vil besøge. På den måde bliver jeres rejse utroligt fleksibel, og I kan selv styre, hvad der skal ske.

Hvis der er behov for hjulskifte

Det er naturligvis ikke muligt at forudsige alt, og det er derfor ikke til at sige, om uheldet pludselig er ude, og I har behov for et hjulskifte under jeres rejse. Det er naturligvis irriterende og upraktisk, når sådanne situationer opstår, men der er ingen grund til panik.

Selvom du ikke har nogen aftale med dit dækcenter, kan du nemlig blot ringe og komme i kontakt med vagtcentralen, som vil hjælpe dig med at løse problemet. Dette gælder, uanset om du befinder dig i en skov, på en landevej, motorvej eller et helt fjerde sted.

Med andre ord er der altså ingen grund til at lade en hjulskiftesituation ødelægge jeres tur, og I vil hurtigt kunne få styr på situationen og fortsætte jeres rejse.

Hjulskifte på sværvognskøretøjer

Hvis du er chauffør i enten den ene eller den anden form for sværvognskøretøj, kan du stadig sagtens få foretaget et hjulskift. I tilfælde af at du selv har reservehjul med, kan skiftet foregå på stedet, og ellers vil der blive fundet en anden løsning hurtigst muligt.

Du finder i øvrigt en række andre services, der kan hjælpe dig, når der opstår problemer på din vej. De andre services omfatter følgende:

  • Fritrækning

  • Bugsering

  • Starthjælp

  • Brændstof

Fritrækning kan være nødvendigt, hvis vejret gør, at køretøjet er kørt fast, og du derfor har brug for hjælp til at komme videre.

Bugsering er en service, der udbydes, hvis dit køretøj er gået helt i stå, og problemet ikke umiddelbart kan løses på stedet. Her vil køretøjet blive fragtet hen til et sted, hvor det kan blive repareret.

Hvis du løber tør for brændstof eller ikke kan starte dit køretøjet, vil hjælpen også være nær dig, og der vil blive gjort en indsats, for at du inden længe kan køre igen.