Er du meget glad for at opleve spændende natur, men du føler ikke så meget for at skulle få oplevelsen på gåben? Det findes der heldigvis løsninger for – og en af dem kunne være at nyde oplevelsen på hesteryg.

Det er nemlig en brillant måde at komme ud i afkroge af naturen, som du ikke normalt befinder dig, og som samtidig ikke er tilgængelig i bil. Herunder får du et par grunde til, hvorfor riderejser er den perfekte ferie for dig.

Rejs hvorhen du vil

Uanset hvor i verden du rejser hen, finder du heste. Derfor er der også rig mulighed for, at du kan komme på en riderejse præcis det sted, du ønsker. Foretrækker du Europa eller Amerika? Har du altid drømt om at komme til Asien eller Afrika? Uanset hvad kan du komme på en riderejse på din ønskede destination.

Find niveauet for dig

For nogle er ridning svært, mens det for andre er det nemmeste, de kan forestille sig. Heldigvis er det lige til at finde riderejser, der passer til dit specifikke niveau. Mange udbyder af riderejser kører med fem rideniveauer, hvor rideniveau 1 er ’Begynder’, og rideniveau 5 er ’Erfaren’. Det er også med til at gøre turen meget sjovere, hvis du rider på samme niveau som de andre på turen.

Mærk din krop på en ny måde

Det er vigtigt at understrege, at en tur på hesteryg ikke bare er ren afslapning. Det kan godt være hårdt – især hvis du aldrig har redet tidligere. Det betyder også, at du kommer til mærke nogle muskler i din krop, som du måske ikke er så vant til at mærke. Og det er en rigtig fed følelse, som du helt sikker vil blive glad for.

Visse steder opleves bedst på hesteryg

Alle, der har været på en riderejse, vil fortælle dig det samme: når du rejser på hesteryg, oplever du ting, som du aldrig ville have set ellers. Uanset hvilket kontinent du befinder dig på, vil du komme ud og opleve naturen på måder, der ikke kan lade sig gøre i bil, på cykel eller på gåben. Og hvis du tør, kan du endda opleve det, mens du galoperer.