I Horsens er der altid noget at give sig til. Og går din næste weekendtur derfor også til netop denne by, kan du lige her blive meget klogere på, hvad det helt præcist er, du kan opleve dér. Området byder nemlig på oplevelser og aktiviteter for folk i alle aldre. Så hvad skal din næste tur til Horsens bestå af? Kultur eller aktiviteter, der får din puls op? Valget er helt op til dig. Så læs mere her og bliv klogere på, hvad du ønsker at foretage dig, når du besøger Horsens.

Horsens henvender sig til folk i alle aldre

Horsens er en helt fantastisk by, der forener byliv, hyggelige gader og parker med provinsens ro og smukke natur. Det er en by, der emmer af eventyr – og det gælder altså uanset, hvilken tid på året du kommer på besøg. Der er oplevelser til både solrige sommerdage og regnfulde vinterdage. Du kan nemlig helt selv vælge, om du ønsker at slappe af indendørs, eller om du ønsker at få pulsen op med nogle udendørs aktiviteter. Der er mulighed for både afslapning, aktiviteter for børn og aktiv ferie med vandring i det fri, kanotur på det smukkeste stykke af Gudenåen samt cykling og sejlads med cykelfærgen mellem Alrø og Snaptun.

Tag familien eller partneren med til Horsens

Du finder altså aktiviteter, underholdning og events for hele familien – store som små. Og som om, at det ikke var nok, så er langt de fleste glæder i Horsens faktisk også gratis. Tag på familieferie til den fantastiske by, eller få én på opleveren sammen med kæresten eller ægtefællen.