Der findes et kæmpe kulturudbud i Danmark. Faktisk så mange, at det kan være decideret ærgerligt at høre, når folk taler om, at der ”ikke sker noget” eller ”ikke findes noget spændende” herhjemme.

Som gruppe kan man faktisk tag e på mange spændende rejser alene med en bus. Det er faktisk blevet ret populært at tage på endagsture med bus.

Men hvad skal man så ud at opleve? Her kommer en række gode bud til dig, der elsker at udforske det jyske og fynske.

Rundvisning i fængslet

På et fængselsmuseum er der rig mulighed for at få en guidet og spændende tur, der viser fængslets liv – både set fra de indsattes perspektiv, men også ud fra den vinkel, der handler om at arbejde med menneskerne der.

Der vil være masser af interessante anekdoter og røverhistorier om flugtforsøg og andet spændende.

Se slottet og hvor bisonen bor

På Fyn finder du ikke bare det smukke Valdemars slot, som er flot, ligger i forrygende natur og har en fantastisk samling af ældre biler og motorcykler!

Ikke langt derfra finder du også Ditlevsdal Bisonfarm. Her kan du få en guidet tur rundt blandt bisonerne, mens guiden fortæller om de prægtige dyr. Stedet re dog ikke kun kendt for rundvisningen, men også deres restaurant, som her netop bison på menukortet! Smagen er fantastisk!

Ærø

Den lille ø Ærø er ikke bare smuk og hyggelig. Øen har masser at byde på! Vidste du f.eks. at der både brygges fremragende øl OG whiskey på øen? Der bliver desuden røget fantastiske fisk og er mulighed for at se kulturelle bygninger som f.eks. fæstninger og kirker.

Dette er blot nogle af de ting, man kan komme afsted og se, hvis man bestiller en grupperejse. Men generelt er der mange kulturudbud på Fyn og i Jylland. Kontakt evt. et lokalt busselskab for at høre, hvad de vil anbefale og kan tilbyde af løsninger.