Dette indhold er sponsoreret

Mangler du inspiration til, hvad du skal give din far i gave? Nærmer dagen sig, hvor din far har fødselsdag, eller er det måske en julegave eller en fars dag-gave, du er på jagt efter? Så skal du ikke lede meget længere – her giver vi dig nemlig en række gode idéer og forslag til, hvad du kan finde på af personlige og betænksomme gaver, som du kan forære til verdens bedste far.

 

Find en personlig gave til din far

Det er altid nemt at finde en gave, hvis personen har lavet en detaljeret og udførlig ønskeliste – men det er ikke altid tilfældet. Og typisk for ens far er, at han allerede “har alt”. Så hvad skal man lige finde på? I sådan et tilfælde vil en personlig gave været en rigtig god idé. Det kunne være en fotobog med billeder af dig og din far fra nogle af de minder I har sammen, eller det kunne være en nøglering, hvor du har fået indgraveret dit navn i, så du altid er med ham.

Den ultimative gave til ham, der har alt, er naturligvis fars plakat, som er fyldt med gode citater og typiske far-jokes, som stort set alle fædre har sagt på det ene eller det andet tidspunkt. Du har også mulighed for selv at designe en plakat, hvor du kan indsætte personlige citater, som din far altid siger. Så kan den gave nærmest ikke blive mere personlig.

 

Giv en gadget i gave

Hvis din far måske ikke går særligt meget op i indretning og interiør, eller han bar ikke har et sted at skulle hænge en plakat op, er han måske typen, som ville blive mere glad for at få en eller anden form for gadget. Et gadget er stort set altid et hit, og det kan både være de helt små eller de noget større gadgets – bare det er en eller anden form for “dims” som gør livet lidt lettere. 

En gadget, som er meget populær lige nu er eksempelvis en powerbank, så din far altid har strøm på mobilen, når han er på farten. Hvis din far har sit eget kontor, ville han helt sikkert blive glad for for eksempel et minikøleskab med plads til en enkelt dåse, som får strøm via USB. Så kommer din far aldrig mere til at mangle en kold drink i slutningen af en lang arbejdsdag.

 

Hjemmelavede gaver er et hit både til jul og fødselsdage

En hjemmelavet gave er ikke kun en god idé, hvis budgettet er lidt stramt – det er også en måde at vise på, at man har gjort rigtig meget ud af den gave, man giver. Det viser utrolig meget betænksomhed og omsorg, fordi man lægger meget arbejde og tid i en hjemmelavet gave.

Hjemmelavede gaver kunne for eksempel være en fotobog med billeder af dig og din far. Det kunne være noget, som du har fået specialdesignet, eksempelvist et skilt til kontoret, et kaffekrus eller noget helt tredje. Til jul er en pakkekalender et godt eksempel på en utrolig hyggelig, hjemmelavet gave.