Selvom det er super rart at have sommerferie, skal man også huske at forberede sig til det kommende skoleår. Der er en del ting man lige skal have styr på, inden man skal starte igen. Det er en god ide at have styr på dette i god tid, så man ikke stresser over det i slutningen af sommerferien. Dette kan både være stressende, men også være med til at ødelægge det sidste af den tid man har til at slappe af. En ting der er ekstremt vigtig at have styr på, er sin bærbar. Det er her man laver det meste af skolearbejdet, og derfor er det vigtigt, at den virker optimalt. Sørg for at den virker, at batteri til bærbar er i orden og i det hele taget bare, at der ikke er noget i vejen med den.

Tjek, at du har de ting, du skal have

Når du skal gøre dig klar til det nye skoleår, er det en god ide at tjekke, om du har alle de ting, som du behøver. Det kan være ting som gode blyanter og et viskelæder. Det kan også være noget som en lommeregner. Sørg for at tjekke at du har disse ting, og at de virker. På den måde er du sikker på ikke at møde op første skoledag, og ikke have de ting, som der forventes, at du har.

Forbered dig

Udover at have sine ting i orden, kan man også forberede sig til det nye år på andre måder. Du kan tjekke dine nye skemaer igennem, så du kan få en fornemmelse af, hvordan din hverdag kommer til at se ud. Hvis du har tid kan du også læse lidt, og måske endda lave nogen skoleopgaver, så du ikke er helt ”rusten”, når du igen starter i skole.