Skal du en tur til Rødovre, og ønsker du, at turen bliver spækket med sjov, ballade og masser af action? Så kan du med stor fordel besøge SuperEvent Eventcenter i Rødovre. Det er nemlig ét af de største eventcentre i hele hovedstadsområdet, og det byder derfor også på aktiviteter for enhver smag. Her kan du opleve de sjoveste aktiviteter med familien, du kan holde en fødselsdag eller du kan blot medbringe alle dine bedste venner. Vælg mellem klassiske aktiviteter og et stort udbud af Escape Games. Læs mere om det her eller på https://roedovrenetavis.dk/.

 

Aktiviteter hos SuperEvent Eventcenter

Blandt mange aktiviteter, kan du hos SuperEvent afprøve kræfter med:

  • Bulletbattle
  • Escape Games
  • Lokumræs
  • Quizshows

Og naturligvis mange, mange flere. Det er blot for at nævne få ud af mange aktiviteter, du kan få jeres dag til at gå med. Og som om, at det ikke var nok, så kan du opleve tingene til yderst fornuftige priser.

 

Slå jer løs med skydevåben til en omgang Bulletbattle

Bulletbattle er en nerf gun kamp, hvor det gælder om at samle point ind til sit hold. Alle deltagerne skiftes til at komme ind i arenaen og kæmpe, og kampene har en varighed af 5 minutter. Så er du helt vild med skydespil? Så kan du bringe spillene til live og prøve Bulletbattle i Rødovre. Det er den helt perfekte aktivitet for dig og dine venner, og i vil helt sikkert få pulsen op. Konkurrer om en internt aftalt pris eller medalje – måske taberholdet kan give vinderholdet middag på én af de fantastiske restauranter i området efter kampen. Valget er naturligvis helt op til jer, men mulighederne er mange, så i skal blot bruges jeres fantasi.