Vi er mange, som har en travl hverdag, hvor tiden til hygge, afslapning og nærvær er begrænset. Derfor kan det være rart engang imellem at trække stikket ud og få tankerne væk fra arbejde, stress og madpakker.

Dette kan gøres på mange måder, og det afhænger af situationen, om det fungerer bedst for dig at fordybe dig i din hobby, eller om det giver bedre mening at tage på et afslappende ophold på en hyggelig kro, hotel eller noget helt tredje.

Kroophold i naturskønne omgivelser

Hvis du har brug for at komme lidt væk – enten alene, med en ven eller partner – kan du overveje at tage på kroophold sydsjælland. Kroen har beliggenhed i hjertet af Næstved, men du skal ikke bevæge dig langt væk, før du befinder dig i den skønneste natur. Her vil du støde på å, skov og i det hele taget nogle smukke grønne områder.

Fra kroen er du også tæt på den hyggelige by, Karrebæksminde, hvor der er en dejlig feriestemning med strand, lokal fiskehandler og hjemmelavede is. Du har altså rig mulighed for at slippe væk fra hverdagens kaos og i stedet komme ind i den helt rette afslapningsstemning.

Nyd kroens faciliteter

Selvom kroen ligger i hyggelige omgivelser, hvor du har mulighed for at tage ud og opleve Næstved og de omkringliggende byer, er der ingen, der siger, at du behøver at tage ud.

Du kan også sagtens slappe helt af ved at blive på kroen og nyde faciliteterne der. Der er blandt andet en hyggelig gårdhave og et lounge-område, hvor du kan tage en drink eller spille et spil.

Fokus på den gode smagsoplevelse

Når du tager på kroophold, er maden en vigtig del af oplevelsen. Derfor er der på kroen i Sydsjælland et stort fokus på, at dine smagsløg bliver tilfredsstillet både morgen og aften. Det betyder, at du på dagen, du ankommer, vil få en udsøgt treretters menu, og at du den følgende aften vil blive forkælet med en femretters menu.

Der vil om morgenen være en lækker morgenmadsbuffet, hvor der blandt andet er mulighed for at få serveret lune pandekager. Du vil altså starte dagen på bedste og mest appetitlige vis, hvilket betyder, at du vil være klar til at gå dagen i møde og nyde opholdet.

Opgradering af værelse

Hvis du vil forkæle dig selv mest muligt og ønsker et lidt mere luksuriøst kroophold, er det intet problem. Du kan nemlig blot opgradere dit værelse til et Luksus-værelse eller et DeLux-værelse.

Med et Luksus-værelse får du et værelse, der har en lille altan eller terrasse, og med et Delux-værelse vil du få et større værelse, der har en stor altan med udsigt. Du kan altså nemt skrue op for luksusniveauet, hvis det er det, du ønsker.

Lyder det som noget for dig?

Hvis et kroophold lyder som netop det, du mangler for at blive fyldt op med energi og gåpåmod til at klare hverdagen, kan du med fordel undersøge nærmere, om det er noget for dig.