Måske har du overvejet, hvordan du kan komme på udflugt med et større selskab, uden at I skal tænke for meget over det logistiske i forhold til transport. Hvis det er tilfældet, så får du her et bud på, hvordan I nemt og billigt kan komme på en herlig tur til Langeland, hvor I sagtens kan få en dag eller en hel weekend til at gå. Langeland er nemlig forbundet med afslappethed, naturskønne områder og rig mulighed for, at I kan komme tættere på hinanden.

Busleje er vejen frem for jer

Hvis I er mange, der planlægger at tage med på den store udflugt, bør I kraftigt overveje muligheden for at leje en bus. Busbooking er den oplagte mulighed for større selskaber, der ønsker, at man blot kan sætte sig ind og lade sig transportere – hele selskabet samlet. Det er billigt, det er komfortabelt, og først og fremmest er det virkelig nemt.

Det hele kan arrangeres online. Det eneste, du som booker skal vide, er, hvor mange der skal med, hvor skal I hentes, og hvor skal I køres hen. Kan du få styr på disse formaliteter, er busbooking virkelig ingen sag. Det tager højst et par minutter, og så kan I ellers godt begynde at pakke jeres grej.

Langeland byder på et væld af muligheder

Langeland er hygge, og Langeland er genopladning af hverdagens batterier. Her finder I noget af Danmarks flotteste natur, og der er mange spændende steder, I kan besøge. I kan for eksempel gå en lang tur ved området omkring Gulstav, hvor der både er strand, høje og flotte skrænter og masser af skovområder. Her kan I virkelig komme ned i gear og hygge jer i mange timer.

Ved Gulstav Mose er der også mulighed for at støde på de berømte vilde heste. De har et gigantisk område, hvor de kan bevæge sig fri rundt efter behov. De har utrolig meget plads, så nogle gange kan man være uheldig, at de kan være svære at finde. Men finder I dem først, så er det virkelig et besøg værd. I kan også tage turen endnu længere sydpå og besøge den hyggelige fiskerby Bagenkop. De smalle gader og den flotte havn gør den velegnet for turister at nyde – især på en solskinsdag.

Giv også Langelandsfortet en chance

Langelandsfortet er et udendørs museum, hvor man kan genopleve Den Kolde Krig. Ifølge visse rygter skulle Langelandsfortet have spillet en større rolle under Cubakrisen i starten af 1960’erne. Det siges, at det var på Langelandsfortet, man observerede russiske skibe med atommissiler på vej mod Cuba og derfor slog alarm. Om historien er sand, er svært at bevise. Men den lever i bedste velgående endnu.

På fortet får I masser af historier serveret om livet på ubåde og om livet som spion, og I kan endda få lov til at bestyre nogle af de store luftskyts, som stadig står på basen – dog uden at affyre. Det er et autentisk sted, der hvert år trækker mange turister til øen.