Hvis du elsker at opholde dig ude i naturen, så er der et hav af naturoplevelser, som du kan få dig. Den danske natur byder nemlig på mange smukke og interessante fænomener, samt herudover en masse flotte omgivelser. Den danske natur har frodige skove, smukke strande og en masse nationalparker, som du kan besøge. Herudover er der også naturfænomener, som du kan opleve, der er særligt for Danmark. Læs med i denne artikel, og hør mere om de steder i Danmark, hvor du kan tage på opdagelse.

Tag til Møns Klint

Møns Klint er et flot naturområde, hvor du både kan gå rundt og nyde alt herligheden, men du kan også tage en tur ud på din mountainbike, og se mere af naturen rundt om Møns Klint. Hvis du vil nyde Danmark fra sin bedste side, så er Møns Klint et sikker hit. Det er uden tvivl et besøg værd, hvis du gerne vil ud at opleve noget på en søndag eller en dag i din ferie. Det er en oplagt mulighed for at blive klogere på den danske natur, og specielt historien bag landskabet ved Møns Klint.

Tag på sheltertur i de danske skove

En sheltertur med hele familien kan både være hyggeligt, men også lærerigt. Her kan dine børn lære mere om naturen, og dens mange interessante dyr, træer og generelle vækst. Man kan sove under den åbne himmel og nyde de stille morgentimer ude i skoven, sammen med alle mange lyde, der kommer ude fra skoven. Der findes områder i Danmark, hvor du kan tage på sheltertur. Du skal blot gøre dig lidt research, før du tager afsted. Der er nemlig udvalgte steder, hvor der er shelter, som du kan booke til familien.

Oplev Sort sol

En af de smukke naturfænomener i Danmark er sort sol. Det kan gøre stort indtryk på selv de mindst naturentusiastiske. Det er et fænomen, der sker to gange om året og det er en oplevelse, der er værd at bruge penge og sin tid på. Du kan sammen med din mand, kone eller kæreste opleve sort sol med overnatning. Her kan I foruden opleve sort sol også se mere til Sønderjylland. Det er en perfekt oplevelse at få sammen, hvor I kan se et naturfænomen, der er særlig for netop Danmark. Der er flere guidet tours, som I kan tage på, så I får mest ud af hele oplevelsen.