Man hører ofte, at folk drømmer om at tage sydpå! Retfærdigvis skal det siges, at det ofte er fordi, at vejret er decideret dårligt i Danmark, og vi ikke tør tage chancer, når vi endelig har fri. Vi VIL have godt vejr, og vi vil være ude og nyde det fri.

Men hvad med et godt forår eller de somre, hvor vejret er godt? Her er det naturligvis vigtigt at forstå, at Danmark har massevis af gode tilbud, som man kan nyde. Her kommer et par gode muligheder for dig, der søger spændende steder at besøge i Danmark.

Ud og se

Mange af de mest populære destinationer i Danmark findes ikke overraskende på Sjælland omkring Hovedstaden, men der er gode steder at se over hele landet. Bl.a.:

Tivoli

Tivoli er et af de mest besøgte steder i København. Det er dog ikke overraskende, da stedet har alt fra sjove rutsjebaner til lækre kandiserede æbler!

Tivoli er både flot og fuld af muligheder for at prøve sjove forlystelser. Man får derfor også lidt af det hele, når man først har købt sin entre.

Tivoli har flotte stier og er beriget med træer, buske og blomster, der pynter vejene fra det ene sjove område til det andet.

Her venter en dag fuld af sjov og oplevelser!

Nyhavn

Nyhavn er et andet populært turistmål i København. Her er der flotte gamle bygninger, beværtninger og cafeer, samt masser af muligheder for at springe på kanalrundfart og se steder af København fra vandet af.

Stedet skifter karakter fra dag til nat, hvor der er et pulserende natteliv.

Legoland

I Billund findes man ikke bare LEGO koncernen, men også det originale LEGO Land! De elskede klodser fra Billund er internationalt kendte, og derfor kommer mange langvejsfra for at se parken. Her er der bygget fantastiske ting i LEGO og masser af forlystelser står klar.

Det er naturligvis særligt elsket af børn, der slet ikke kan få nok af forlystelsesparken og alle de lækre snacks deri.

Sådan kan du komme rundt

Skal du fra den ene ende af landet til den anden?

Så er der rig mulighed for både at tage toget, anvende samkørsel eller anvende en busservice. Mulighederne er mange for både grupper og individer.