Hvis du kører en tur på de danske motorveje, så er der en meget lille sandsynlighed for, at du ikke ser en Ford Focus på din rute. Det er nemlig en af de bedst sælgende biler i Danmark gennem flere år, og det er der mange grunde til. Hvis du er på udkig efter en ny bil, med plads til hele familien, sikkerheden i top, samt smarte hybride funktioner, og har du ikke lyst til at betale en formue, så er det nu, at du skal læse med. For her kommer nemlig tre gode grunde til, at den nye Ford Focus sagtens kunne være din næste bil. Men hos hvilken bilforhandler Silkeborg, skal du finde den? Læs mere i punkterne nedenfor. 

Plads til hele familien

Ford Focus er et nærmest ikonisk bilmærke i Danmark, og der er stor chance for at du har et familiemedlem, der har kørt i en af de ældre modeller. Det er med god grund, at danskerne holder ved disse traditioner, for Ford har år efter år leveret biler af kvalitet til de prisbevidste købere. Her får du rigtig meget for pengene, og i den nye Ford Focus kan man endda sige, at man får meget mere plads, end man reelt betaler for. Der er et godt med benplads på bagsædet, og bagagerummet er dejligt rummeligt i forhold til bilens størrelse. Hvis det ikke var nok, så fås bilen også i en estate-version, der giver oceaner af plads bagi, når hele familien skal fragtes på kør-selv-ferie til de varme lande. 

Sikkerheden i top

Når vi lige netop har nævnt, at Ford Focus er en bil for hele familien, så kan der ikke herske nogen tvivl om, hvor vigtigt det er, at sikkerheden er i top. Heldigvis springer Ford ikke over hvor gærdet er lavest, og den nye Ford Focus kommer med en række sikkerhedsfunktioner, der er med at til at sikre dig, dine medpassagerer samt dine medtrafikanter. Du får både adaptiv fartpilot, Stop and Go, Lane Centering samt Semi-automatisk parkeringssystem, for slet ikke at tale Active Braking og Pre-Collision Assist der hjælper dig med at ramme bremserne, hvis du ikke selv når at reagere i tide. 

Hybrid skruer op for accelerationen

Fords EcoBoost hybrid bruger en elektrisk motor med et 48 volts-batteri, der i kombinationen med den benzin-drevne motor giver ekstra motorkraft svarende til 16 ekstra hestekræfter samt tyve procent hurtigere acceleration. Desuden bruger bilen regenerativ bremseteknologi, der gør at du oplader bilens batteri, mens du bremser. Med en hybrid version af den nye Ford Focus får du altså både muligheden for at tage de korte ture på ren strøm, samtidig med at du også kan vælge at give den fuld gas, og lade de to motorer køre i et spændende samspil, for at få det fulde udbytte.