En af de ting man kan være hundrede procent sikker på, som bilejer, er at man skal have skiftet sine dæk, minimum to gange om året. Det kan være en irriterende ting at skulle have gjort, men det, medmindre man kører på helårsdæk, en nødvendighed, især når man bor i et klima som det danske. Derfor kan det være en god idé at finde et sted man kan få skiftet sine dæk, fra starten, så man ikke skal til at lede, når det er tid til at skifte. I denne artikel giver vi dig et par gode råd til, hvordan du finder det bedste dækcenter.

Forhør dig blandt dem du kender

Et af de bedste steder at starte, er ved at tale med folk du kender, som også er bilejere. Da det at skifte dæk er en nødvendighed, så har de med garanti også stået i samme situation og kan derfor dele deres erfaringer med dig. Det kan være at de kender en der kan skifte dækkene for dig privat, eller også kender det et værksted eller dækcenter, som de har gode erfaringer med og som de gerne vil dele med dig.

Brug en søgemaskine på internettet

Internettet er den absolut bedste metode, til at finde ethvert form for produkt, eller enhver form for serviceydelse. Du kan søge utroligt specifikt og dermed finde et dækcenter eller et værksted, der ligger tæt på dig. Du klikker dig bare ind på Google eller en af de andre søgemaskiner og laver en søgning. Hvis du f.eks. bor i Padborg, skriver du bare ”dækcenter padborg” eller ”autoværksted padborg” og så vil du kunne se alle de tilgængelige valgmuligheder.

Indhente mere end et tilbud

Da der kan være stor forskel på, hvor meget de forskellige værksteder eller dækcentre, tager for at skifte dine dæk, er det en god idé at undersøge markedet inden du kører ud til det første og bedste sted du kan finde. Ved at få flere bud på opgaven, kan du f.eks. vælge det sted der giver den bedste pris, eller det sted der ligger tættest på dig – alt efter hvad dine krav og kriterier er. Fordelen ved at få flere tilbud er også, at du kan bruge den billigste pris, til at prøve at forhandle dig til en bedre pris et andet sted. Det kan f.eks. være fordi at det sted der ligger tættest på dig, er det dyreste, og det billigste sted ligger langt væk. Det er ikke sikkert at du kan forhandle prisen ned, men det er altid værd at prøve.