USA er hjemsted for nogle af de største bilproducenter i verden, og i mere end 120 år har den amerikansk fremstillede bil været dybt indgroet i forretningens historie. I disse dage er nogle af Amerikas største bilmærker blevet globale mærker, der dominerer flere markeder over hele verden. Amerikanske bilproducenter som Ford, Chevrolet og Jeep er lige så populære i andre lande som de er i USA.

Tesla er også blevet store aktører i branchen på grund af deres aggressive banebrydende indsats inden for auto-relaterede smarte teknologier. Så er der mærker som Cadillac, der kommer tilbage på landkortet. Gennem årene og i flere år fremover vil Amerika forblive hjemsted for nogle af de største og mest populære bilproducenter i branchen.

Stigende popularitet på de danske veje 

Amerikanske veteranbiler ser stigende popularitet i Danmark, og kan hyppigere end nogensinde findes på de danske veje. Udviklingen indenfor special modificerede biler er stærkt stigende. Dodge fælge, Cadillac fælge, Ford Mustang fælge, American Racing fælge og Wire Wheels er de mest kendte hjulsæt til amerikanske biler i Danmark. Vi danskere elsker at modificere vores egne biler, så de fremstår unikke ude på de danske veje. Man ser oftere special modificerede amerikanske biler i Danmark. Det er normalt i dag at købe forskellige dele til bilen fra forskellige mærker og sætte sit eget præg på køretøjet.