Er din Huawei skærm smadret? Så er det først og fremmest vigtigt at pointere, at der stadig er håb forude! Følelsen af at have smadret skærmen på sin smartphone er utrolig bitter, og det er derfor forståeligt, hvis du er bekymret for alle dine personlige filer. Vores smartphones er en stor del af vores hverdag, og de indgår også i flere og flere forskellige hobbyer. Både i forhold til fotografering og videooptagelse af vores kreative udfald, men også i forhold til produktion af kreative ting. Det kan derfor føles som en ordentlig mavepuster, når smartphonen pludselig har givet køkkengulvet en hilsen, som skærmen ikke kunne holde til.

Kan jeg selv reparere min Huawei?

Det kan ved første øjekast se enkelt ud at skifte skærm på en Huawei. Men det er det ikke, og det er derfor noget, du bør få en autoriseret reparatør til at gøre. Skærmskift er nemlig forskelligt fra model til model, og derfor er det langt mere sikkert, at få en professionel til at gøre det for dig. På den måde er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Forsøger du selv at skifte skærmen, kan du i værste fald ødelægge telefonen.

Hvordan finder jeg en autoriseret reparatør?

I den her corona-tid kan det hurtigt føles uoverskueligt, at skulle kontakte en autoriseret reparatør, når alle butikkerne er lukket. Men heldigvis kan en reparatør kontaktes online. Inden du kontakter reparatøren, bør du først finde ud af hvilken model, du har. Der findes nemlig mange forskellige Huawei-modeller. Dette har også stor indflydelse på, hvor meget din reparation kommer til at koste. Men hvis det kun er din skærm der er ødelagt, behøver du altså ikke være bekymret. Er din Huawei derimod totalskadet, så kan den desværre ikke reddes, og så er du nødsaget til at købe en ny.