Som forbruger har vi tendens til at købe det nyeste af det nye, fordi det er lækkert. Men det er i langt de fleste tilfælde slet ikke nødvendigt at købe en fabriksny iPhone. 

Når jeg gerne vil have en ny brugt IPhone, sætter jeg min egen brugte IPhone til salg. Så indsender jeg min gamle brugte IPhone til en forhandler, som kan sætte den i stand og sælge den videre for at spare miljøet for dyrebare ressourcer. 

Det er vigtigt at have tillid til professionelle forhandlere af elektroniske produkter, da de har erfaring med at sætte gamle enheder i stand. De kan få gamle IPhones til at virke som nye, ved at foretage relevante reparationer, som f.eks. at udskifte batteriet eller rense lightning stikket. På den måde optimeres enheden, og ender som en næsten ny model. 

Genanvendeligheden stiger i Danmark 

Du får ikke blot en ny brugt iPhone, men du hjælper tilmed også miljøet, da du undgår at købe en helt ny telefon. Så hvis du har fokus på miljøet og du kan ”nøjes” med en brugt IPhone, er det en god måde at lægge sine penge. Folk i dag er hele tiden på udkig efter det nyeste af det nye, hvilket er et problem for vores klode, da der bliver produceret i massevis af alle mulige forskellige brands. Derfor er det en nødvendighed at tænke miljøet ind i vores forbrugsvaner, da vi bliver flere og flere mennesker på kloden. Vi alle er med til at bruge af jordens ressourcer, derfor skal der fokuseres på de ting, som vi kan være med til at forbedre i fremtiden.