Tænker du over sikkerheden når du kører bil? Altså ikke den gængse sikkerhed, hvor man holder øje med de andre trafikanter og køre bil uden at kigge på mobilen. Men den sikkerhed der hjælper dig og kun dig, hvis uheldet skulle være ude? Hvis du køre meget bil for eksempel til din hobby, så bør du have de her ting i din bil.

Hvad er et dashcam?

Et dashcam er et lille kamera, der sidder oppe i din forude. Det er tændt når du køre i bilen og du kan indstille det, så det tænder ved aktivitet omkring bilen. Det kan derfor være en afgørende faktor for, hvordan du er stillet, hvis du havner i et færdselsuheld. Med dit dashcam er der ikke længere nogen diskussion eller noget med halve forklaringer. Du vil have hele uheldet på film og du kan derfor nemt bevise din uskyld og dermed modtage din erstatning.

Dit dashcam er dermed din sikkerhed for, at du får hvad du skal have, hvis der sker et uheld. Er der derimod nogen, der laver hærværk på din bil, så vil dit dashcam også kunne opfange dette. Det kan også være det afgørende bevis, som politiet skal bruge for at fange dem der har gjort det. Har du en meget dyr hobby, så kan dit dashcam også gå ind og optage, hvis der er nogen der prøver at bryde ind i bilen for at stjæle dit hobbygrej. Vil du finde det bedste dashcam, så er der her en test af dashcam.

Varme tæpper

Husk også altid at have mindst et varmt tæppe med pr person der sidder i bilen. Specielt hvis I skal ud og køre i de kolde måneder. Er i så uheldige at gå i stå et sted, så bliver en bil virkelig kold at sidde i, selv med en vinterjakke på. Derfor er det altid en god ide at have varme tæpper med, for en sikkerheds skyld.

Sikkerhedspakken

Husk også altid at have din gule refleksvest med i din bil, et lille førstehjælpssæt og færdselstrekanten. Skulle du have problemer på vej til eller fra din hobby efter mørkets frembrud, er det virkelig vigtigt at andre bilister kan se dig. Ellers har de ikke en chance for at undgå dig, hvis du stiger ud af bilen. Har du alle de ovenstående ting i din bil, så er du så godt som sikret, uanset hvad der skulle ske på vejen til eller fra din hobby.