Mangel på overskud kan skyldes mange ting. Derfor er det også nogle gange svært at gøre noget ved. Dog er der altid forskellige ting, du kan forsøge dig frem med i håb om at få mere overskud.

Brug din kalender flittigt

Hvis du har meget at se til hele tiden, er det nogle gange svært at føle, at du har tid til noget som helst. Det bliver overskueligt, hvilket fører til mindre overskud.

Derfor skal du bruge din kalender flittigt. Hvis du skriver alt ned i din kalender, har du hele tiden overblik over, hvad du rent faktisk skal nå. Det ligger ikke bare oppe i dit hoved og roder rundt.

Lav mad med måltidskasser

Det er altid vigtigt at have tid til at slappe af i løbet af en dag. Hvis du har for meget at se til, er det svært at finde tid til at sidde ned og nyde en kop kaffe el.lign. Det er på sådanne tidspunkter, du lader op, så det er godt at prioritere.

Hvis du savner mere tid, kan du forsøge at spare tid de steder, hvor du kan. Det kan f.eks. være, når du laver mad. Hvis du begynder at bestille måltidskasser f.eks., så sparer du tid på at handle ind, finde på måltider m.m. På måltidskasse.com finder du et bredt udvalg af kasser, der gør det nemmere for dig at lave mad til hverdag.

Prioritér din nattesøvn

Når du føler, at du ikke har overskud til noget, behøver det ikke at have noget at gøre med, at du har for meget at se til. Det kan også være, at du bare ikke prioriterer dig selv højt nok. Det er f.eks. vigtigt, at du altid får din nattesøvn, hvis du skal fungere hver dag. Selvom det kan føles ligegyldigt, er det helt essentielt.