Er du på udkig efter et job som sosu, sosu assistent, sygeplejerske eller noget helt andet indenfor det offentlige? 

Aarhus Kommune har samlet en bred vifte af sundhedsfaglige jobmuligheder til dig der ønsker at arbejde tæt med andre mennesker, og skabe en værdifuld hverdag for mennesker som har brug for det. 

I Aarhus kan du være med til at gøre en forskel som sosu og sygeplejerske. Med de helt rigtige forhold til at kunne yde lige det dine klienter har brug for. 

Tak For Dig skaber ledige stillinger for sosu, sosu assistent og sygeplejersker 

Om du er på udkig efter et sosu job, sosu assistent job, sygeplejerske job eller andre jobmuligheder kan “Takfordig” være den rette jobportal for dig. Det er det, hvis du ønsker at udfolde dine kompetencer indenfor det sundhedsfaglige område. Job som sosu, job som sosu assistent eller job som sygeplejerske har det til fælles at man hver dag arbejder for at skabe en bedre fremtid for mennesker, som har brug for det. 

Sosu job hjælper mennesker, der har brug for pleje i hverdagen 

Søger du et sosu job i Aarhus kommune, hvor du har mulighed for at hjælpe mennesker, der har brug for daglig pleje og omsorg. Med en stilling som sosu i Aarhus er du med til at yde pleje til ældre, svækkede eller syge mennesker. Her har du mulighed for at bruge dine færdigheder og viden omkring sygdomme og symptomer. Her har du som sosu mulighed for at skabe bedre betingelser for svage mennesker i hverdagen. 

Sosu assistent job hjælper psykisk eller fysisk handicappede

Som Social- og sundhedsassistent (sosu) vil din arbejdsdag ofte foregå på hospitaler, plejehjem, kommunale hjemmepleje mm. Med en sosu stilling bliver du god til at skabe relationer med de mange forskellige mennesker. Der gerne skal have omsorg på daglig basis. Her har du mulighed for at motivere og vejlede mennesker, der har brug for den omsorg du kan tilbyde dem. Med et stort sind og positive vibes, er du med til at skabe en bedre hverdag for mennesker med daglige udfordringer. 

Ved opstart hos Aarhus Kommune bliver du hjulpet i gang med en mentor, så du har plads til at stille små og store spørgsmål til det daglige, så du har mulighed for at komme ud med de tanker du burde have. Som sosu hjælper man hinanden og løfter i flok, så du bliver en del af en fællesskabskultur, hvor man som sosu hjælper hinanden indbyrdes. 

Bliv som sygeplejerske en del af borgernes hverdag 

Som sygeplejerske bliver du en del af borgernes hverdag i Aarhus Kommune. Et sygeplejerske job skabes der relationer i dagligdagen, der er med til at skabe en bedre dynamik. Hvis du som person er drevet af at gøre andre menneskers hverdag bedre, er en stilling som sygeplejerske i det offentlige, måske lige noget for dig.