Kniber det med at finde en original gaveide til den jagtelskende far eller mand, så kan du få nogle bud på gaver som i hvert fald vil være brugbare. Nogle er måske mere overraskende og originale end andre.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og alle vi skal alle i gang med at tænke i gaveideer. Det kan være vanskeligt at bevare kreativiteten, når der endnu engang skal købes gaver. Det kan måske især være vanskeligt, hvis de har en hobby, som man ikke er så velbevandret i. Men her er lidt bud til, hvad der kunne falde i god smag hos en mand, der nyder at gå på jagt.

Jagtbukser

Hvis din mand er glad for jagt, så er der ofte noget udstyr, der kunne trænge til en opdatering. Det bliver hurtigt slidt, men det er også oftest nødvendigt med et stort udvalg, så der aldrig mangler noget. Det kan i særdeleshed være jagtbukser, da det er vigtigt at kunne bevæge sig frit og let uden og samtidig holde varmen. Jagtbukser er meget slidstærke og kan ikke blot anvendes til jagt, men også til vandreture og andre praktiske udendørsforetagender. Derfor er et par jagtbukser en ganske anvendelig gave til ikke blot den jagtglade mand, men også bare den natursøgende mand. Hvis ikke det er buksen, der trænger til udskiftning, så kan det være et andet stykke tøj.

Termokrus

Hvis ikke det allerede er en del af beholdningen, så vil et termokrus være den perfekte og brugbare gave til jagtturene. I særdeleshed i de kolde vintermåneder, der lurer lige om hjørnet, kan det være uundværligt med en varm kop the eller kaffe til at tage den bidende kulde. Det kan gøre det lettere at komme afsted og kan måske gøre turen mere hyggelig. Jagten er fysisk krævende, men der er også en god rum ventetid, hvor en varm kop drikkelse ville gøre godt. Et godt termokrus, der kan holde på varmen er derfor et must-have for den jagtglade mand.

Ting at varme sig på efter jagt

Man behøver ikke kun tænke på, hvad der kan være rart på selve jagten. Du kan også tænke i, hvad der vil være rart at komme hjem til. Det kunne for eksempel være at smutte i nogle lækre varme tøfler og krølle sig sammen foran brændeovnen. Efter en længere tur i skoven, kan man blive godt kold og træt, så det kan være skønt at skabe gode muligheder for at få varmen. Mange nyder at varme sig på et godt glas alkohol eller en lille skarp, der kunne falde i hans smag. Der er sikkert flere gode muligheder for at lave en god velkomst efter jagten, det er bare med at være kreativ.