Der hersker ingen tvivl om, at vores mentale tilstand har rigtig meget at gøre med det, der sker i virkeligheden – også selvom vi ikke fysisk kan mærke de følelser, vi har. Denne guide vil tage afsæt i netop disse observationer og gøre dig klogere på, hvordan dit sind har med dit arbejde at gøre og hvad du kan gøre for at forbedre dem.

Skab ro

Det er vigtigt, at du skaber ro. Mange af os har i dag en unaturlig tilgang til arbejde, hvor det hurtigt bliver både konkurrencepræget, hårdt og opslidende. Det er bestemt ikke sådan, man skal arbejde – for det vil i sidst ende med at slukke den ild, du arbejder med. I stedet skal du fokusere på at skabe indre ro, så du lettere kan håndtere stressfyldte situationer og perioder.

At bevare et roligt sind er bestemt ikke det samme som at være doven. Der findes mange måder, hvorpå du kan forbedre din indre ro – for eksempel:

  • Meditation

  • Yoga

  • Fritid

  • Planlægning af kommende aktiviteter

Find en god og støttende coach

At bruge en coach er også et moderne koncept, der i høj grad bliver brugt i dag. Det giver nemlig på alle måder mulighed for selvudvikling, man kan mærke – både personligt og karrieremæssigt. Disse værdier har Coaching København i den grad taget til sig. I et forløb hos Coaching København bliver der gennem dialog taget udgangspunkt i dine ambitioner, og derfra skabt handling over den forandringsproces, du står overfor.

En coach kan på den måde virkelig få revet op i fastlåste tankemønstre og onde cirkler, der forhindrer dig i at udvikle dig professionelt. Hvis du har ambitioner, men ikke helt ved, hvor du skal starte, vil en coach altid være en glimrende og holdbar løsning.