Har du ømme fødder efter en lang dag udendørs? Og kunne du godt tænke dig en dejlig omgang fodmassage, men har ikke lige tid og overskud til at tage ned til byens massageklinik? Jamen, så er du kommet til det rette sted, for i denne artikel kan du opnå den spaoplevelse, du altid har drømt om. Med en fodbad maskine kan du nemlig forkæle dig selv og dine fødder og samtidigt også opnå en hjemlig følelse af velvære på ingen tid.

Få dig en rutine med en fodbad maskine

Ud over at forkæle fødderne med en blid massage, så er det faktisk nødvendigt at holde fødderne rene og frie fra både nedgroede negle og beskidte bakterier, der hurtigt kan ophobe sig i ens sokker og sko i løbet af en dag – og på trods af, at mange danskere glædeligt lufter stængerne for at få lidt sol, så er der desværre også mange, der glemmer at lufte fødderne, hvilket som oftest resulterer i et par svedige, sure fødder… Og det er vist de færreste af os, der kan lide det, men desværre kan nikke genkendende til. Med en fodbad maskine kan du hurtigt undgå dette, da flere modeller indeholder forskellige features, der kan tilpasses lige netop dit behov.

Vi kender alle til baljen med varmt vand og fodsalt for at komme de farlige fødder til livs, men med en fodbad maskine kan du opnå meget mere end blot at stikke fødderne ned i noget varmt vand. Flere modeller tilbyder nemlig forskellige typer af massage, som spænder lige fra infrarød varme til akupressur og fra vibrationer til bobleeffekter.

Hvilken funktion skal jeg så vælge?

Alt efter behov, så bidrager de forskellige massageprogrammer med hvert sit fokusområde inden for pleje. Vælger du en fodbad maskine med indbygget infrarød varme, har denne fokus på at øge blodcirkulationen. Vælger du derimod en fodbad maskine med akupressur har denne fokus på at lindre smerterne i dine fødder. Vælger du til gengæld blot bobleeffekter, har denne udelukkende fokus på spaoplevelsen; og den skal vi jo heller ikke komme udenom.

Undgå død og pine med en fodbad maskine

En fodbad maskine er generel meget let at betjene. Mange af disse kan fås med en tilhørende fjernbetjening, så du let kan styre spaoplevelsen fra hånden uden at skulle bukke dig ned for at betjene maskinen. Derudover kan de også fås med en beskyttelsesvæg, som du kan sætte på fodbad maskinen for at undgå, at hjemmet kommer til at ligne en swimmingpool, når boblerne holder fest.

Og husk så; efter endt boblefest skal du invitere enhver creme med som gæst. Vælg gerne en fugtgivende fodcreme og et voila – så har du nu et par lækre fødder!