Bruger du en stor del af din hverdag på at arbejde foran en computer med en mus? I så fald laver du den samme bevægelse igen og igen, hvilket meget nemt kan føre til en belastningsskade med årene. 

Det kan endda være, at du allerede er begyndt at føle spændinger, når du sidder og arbejder med en almindelig mus dagen lang. Typisk skyldes dette, at du ofte rækker ud efter musen, når du skal bruge den. 

Et hjælpsomt redskab

Hvis du skifter din almindelige mus ud med eksempelvis en rollermouse fra Contour Design, vil du hurtigt mærke, at smerter, du eventuelt har oplevet, i din nakke, ryg eller skuldre bliver mindre. 

Du vil hurtigt indse, at en rollermouse er et hjælpsomt redskab, fordi du ikke skal bøvle med diverse smerter. I stedet kan du arbejde koncentreret og meget mere effektivt.

At skifte fra en normal mus til en ergonomisk mus sørger for, at du vil opleve færre spændinger og deraf færre smerter i nakke, skuldre og ryg. Det kan i sidste ende sikre, at du bliver meget mere glad for at arbejde, fordi du ikke skal bøvle med ubehag. 

En ergonomisk mus er alfa og omega

Det er de færreste mennesker, der lige fra starten af får ubehag ved at arbejde med en mus hver dag. Men som tiden går, kan der komme begyndende smerter, der opstår af og til. Senere bliver smerterne måske mere konstante, mens de også kan blive mere vedholdende. 

Du bør derfor forebygge disse skader ved at benytte en rollermouse, så snart du skal i gang med at arbejde med en mus i længere tid ad gangen. En rollermouse gør nemlig, at du ikke sidder og er anspændt, mens du arbejder.