Rigtigt mange mennesker har som børn prøvet at stå på rulleskøjter sammen med vennerne. Det gav et helt specielt sus i kroppen at skøjte ned ad de stejleste bakker pakket ind i beskyttelse. Dog har mange også oplevet, at rulleskøjterne blev pakket væk og aldrig brugt igen. Nu er rulleskøjter igen begyndt at blive trendy, og specielt retro rulleskøjter er ved at blive et hit i Danmark – så hvorfor ikke prøve sporten igen?

God motion

For det første er det faktisk ret hårdt at stå på rulleskøjter. Specielt helt i starten får man trænet nogle muskler, som man ikke er vandt til at bruge. Det betyder, at det er god motion at komme afsted på skøjterne. Det er en god måde at få motion ind i hverdagen på en sjov og udfordrende måde, som ikke bare er at løbe en tur eller tage cyklen på arbejde. Man kan blandt andet finde sig et par rulleskøjter fra Impala skate, så man kan komme i gang.

Nye bekendtskaber

Når man begynder en ny sport, er en stor fordel at man får en masse nye bekendtskaber. Det kan både være hvis man ruller ind i nogle på gaden, der også er på rulleskøjter, eller hvis man starter til sporten i en hal. Det behøver ikke at være så voldsomt som roller derby, men kan derimod ”bare” være at lære hvordan man starter og bremser sammen med andre mennesker.

Det ser sejt ud

Det er ingen hemmelighed, at det ser enormt sejt ud, når man bliver god til sporten. Ligesom det er sejt at se en smidig gymnast, så kan det også være enormt imponerende og underholdende at se nogle der faktisk kan finde ud af at stå på rulleskøjter. Man kan hurtigt lære alt fra piruetter til små spring på rulleskøjterne, og det vil helt sikkert imponere forbigående.