Overvejer du at starte til padel? Så skal du være klar over, at der er en lang række af udstyr, som du skal have fat i. Selvfølgelig kan du godt nøjes med at købe noget af det billigste og første udstyr, du finder, men hvis du vil blive rigtig god til sporten, så kan det altså være altafgørende, at du formår at vælge det bedste udstyr.

Hvis du mangler nogle tips til, hvilket udstyr du skal vælge, så læs med herunder. Her får du nemlig fire bud på godt udstyr, som du bør købe, såvel som hvordan du finder det bedste.

  1. Find det rette padel bat

Noget af det allervigtigst, når du skal starte til padel, er at finde et godt bat. Der findes en lang række af forskellige padel bat, hvormed du altså skal overveje, hvilken type bat der passer bedst til din spillestil. Battene findes nemlig i forskellige former, hvilket påvirker, hvordan de slår bolden og omsætter energien i dit slag. Hvis du er i tvivl om, hvilket padel bat du skal vælge, så kan du fordel læse en padel bat test, sådan at du kan lære meget mere om, hvordan du finder lige netop det bat, som vil passe allerbedst til lige netop dig og dit spil.

  1. Bliv klar til kamp med den rette taske

En anden rigtig vigtig ting, som du skal have fat i, når du skal i gang med padel, er en taske. En padel taske skal selvfølgelig være praktisk, men det gør heller ikke noget, at den er stilet. For eksempel kan du virkelig skabe et smart og sporty look, hvis du vælger en taske, som ellers passer til dit træningstøj eller sko.

Derudover skal den naturligvis kunne rumme størstedelen af dit udstyr. Der skal specielt være plads til dit bat, men det kan også være praktisk, at du måske har plads til nogle bolde og endda en drikkedunk.

  1. Få fat i nok bolde

En tredje ting, som er nødvendigt udstyr at få fat i, når der skal spilles padel, er selvfølgelig bolde. Uden dem kommer der ikke særlig meget gang i spillet. Derfor kan det være en rigtig god ide at købe et relativt stort antal bolde, sådan at du altid er sikker på at have nogle ved hånden, når du skal ud ad døren for at spille.

Som nævnt ovenfor, så kan du også gøre det nemmere for dig selv, hvis du vælger at købe en taske, hvori du kan opbevare et par bolde. Ofte vil der være plads til to-tre stykker i selve tasken, men det er også en fin ide at gemme nogle ekstra derhjemme eller i bilen.

  1. Køb padel-tøj og sko

Med de ovennævnte tre ting er du godt på vej mod at blive god til padel – men det er også vigtigt, at du har noget tøj, som du er i stand til at bevæge dig i. Du kan naturligvis bruge meget forskelligt sportstøj til padel, men det kan også være en fordel at købe noget rigtig padel-tøj og sko.