Padel Tennis har oplevet en enorm stigning i popularitet i Danmark i løbet af de seneste par år. Dette skyldes flere faktorer, herunder dens enkelhed og det faktum, at det spilles indendørs, som passer perfekt til det ustadige danske vejr. Det er samtidig en sport som ikke er dyr eller besværlig at komme i gang med, da den ikke kræver en stor mængde udstyr for at komme i gang med at spille, ligesom der efterhånden findes mange steder hvor man kan spille. Alt i alt, så er det en sport i rivende udvikling og som man nok skal regne med er kommet for at blive. Man kan derfor lige så godt overgive sig og komme i gang med at spille sammen med sine venner, for hvis vi skal være ærlige, så er det faktisk en ret sjove måde at dyrke motion og fællesskab på. For at komme i gang er der dog nogle ting som du skal have styr på. Vi har samlet de 3 vigtigste ting til dig i denne artikel, sådan så du er fuldt udrustet til at komme i gang med at Padel tennis.

1) Få styr på dit udstyr

For at komme i gang, så skal du først og fremmest have anskaffet dig det rigtige udstyr. Her skal du blot bruge et par indendørs sko, sportstøj og en padel til at spille med. 

2) Få styr på reglerne

Hvis du vil i gang med denne sportsgren, så er det en god idé at du bruger lidt tid på at lære de forskellige padel tennis regler, inden du kaster dig ud i det.

3) Find et sted at spille

For at komme i gang med at spille selve spillet, skal du selvfølgelig også finde et sted hvor du kan spille. Det kan du gøre hurtigt og nemt, ved at bruge internettet til at finde et sted.