Ved siden af arbejde og studie er der rigtig mange danskere, der har en hobby. Det kan for eksempel være en aktivitet eller en sportsgren, som de har elsket at dyrke siden barnsben. Og for nogle kan den sportsgren være floorball til trods for det ikke er den mest ubredte sportsgren i Danmark. Men ligesom i så mange andre sportsgrene, bliver man også nødt til i floorball at have det helt rette udstyr og tilbehør for at kunne spille. Og en af de ting er et stabilt og fast greb til floorballstave.

Hvis ikke du ved, hvorfor det er vigtigt med et greb, kan du her læse om, hvorfor et godt og solidt greb til floorballstave er vigtigt.

Skal have en længerevarende klæbeevne

Som floorballspiller er det vigtigt at have et godt og solidt greb til sin floorballstav, så man sikrer sig, at man har godt fast i staven under både træninger og kampe. Men hvad skal du så helt nøjagtigt kigge efter i et greb? Det er en god ide at vælge et greb, der har en god og behagelig klæbeevne, men som også bibeholder den gode klæbeevne hen over længere tid. Dermed er du sikker på at have et godt tag rundt om din floorballstav og ikke kun at have det de første par gange, du bruger det, men også hen over en længere periode.

Er der hulrum for et optimalt greb?

En anden særlig ting at kigge efter, når du skal vælge det helt perfekte greb om din floorballstav, det er grebsmønsteret. Er der nogle hulrum, som giver plads til, at fingrene kan holde godt og solidt om floorballstaven? Er grebsmønsteret fra top til bund af grebet? Det kan være en fordel at undersøge, da det giver en bedre oplevelse, når du skal spille og forhåbentligt dermed også komme til at spille endnu bedre.