Det bliver svært at få åbnet for den gode flaske vin eller de dyre dråber, uden en proptrækker eller anden form for vinoplukker. En proptrækker er derfor helt uundværlig. De gode proptrækkere bør egentlig bare have én funktion; nemlig at åbne for vinflasken. Det vil dog ikke sige, at udseendet er helt ligegyldigt. Du kan sagtens gøre lidt ekstra ud af det og vælge en proptrækker i et flot design eller med andre smarte funktioner udover at kunne åbne for vinflasker.

Find den perfekte proptrækker som tiltaler dig

Der findes rigtig mange forskellige proptrækkere og uanset om du er på jagt efter en elektrisk proptrækker, en vinåbner med lufttryk eller en flot gaveæske til en du holder af, som elsker vin, så er markedet for proptrækkere stort. Så tjek udvalget og Find din næste proptrækker her. Den klassiske proptrækker med lange arme er nok den som mange falder over i når man snakker proptrækkere. Den er effektiv til at åbne alle typer vin med korkprop i toppen. Derudover findes der både elektriske proptrækkere, der gør vinoplukningen legende let, air pump-vinåbnere, der bruger lufttryk til at åbne vinen og løftearmsproptrækkere, der har et genialt system. Uanset hvad du er til, findes der helt sikkert en proptrækker som du kan bruge.

Den personlige og anvendelige gave til vinelskeren der har alt

Mange du en gave til en af dine venner, veninder eller familiemedlemmer som også elsker at nyde et godt glas vin, så er en gaveæske med en flot vinoplukker og alt det nødvendige tilbehør er den perfekte gave. Du kan både vælge gaveæsker med elektriske proptrækkere som med garanti vil give smil på læben. Der findes også varianter med de smarte air pump-proptrækkere, hvis modtageren foretrækker en proptrækker, der ikke skal lades op. I gaveæskerne findes det også andet forskelligt udstyr og tilbehør som en vinilter og en vinprop.