Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at det har været en udfordring for sports-faciliteter at have åbent under corona. Vi har vi været plaget af corona i over et år, og faktisk så var sports-aktiviteter såsom fitness, fodbold og andre sportsgrene ikke så plaget af restriktioner før det sidste halve år.

Nu har fitness være fuldstændig lukket siden december måned, og der er endnu ikke noget offentliggjort plan for hvornår man regne med at det åbner op igen.
Derfor har der været et stort behov for at holde formen ved lige derhjemme fra, hvilket har været en ret stor udfordring for de fleste. Fælles corona-fitness over skype og zoom møder blev hurtigt populære, men det blev også hurtigt kedeligt.

Nu vil man helst undgå at træne derhjemme, eller gøre det på egen hånd. Det kræver at man har bare en smule træningsudstyr, hvis man vil have en grundig træning, og det vigtigste får du nedenfor.

Hvad end du laver af øvelser er en yogamåtte er en nødvendighed

Hvad end du blot strækker ud, laver maveøvelser eller laver lunges, så er det altid en god idé at have en yogamåtte. En yogamåtte er egentlig meget simpel, men den kan gøre træningen meget mere behagelig, og spare dig for meget ubehag. Der findes mange forskellige, og det er meget svært at gå galt i byen. Men ligesom med så meget andet, så får man hvad man betaler for.

En elastik kan du træne hele kroppen med

Der findes et hav af elastikker, og måske du også kan drage mest nytte af at have et par forskellige, i forskellige hårdheder. Med elastikker kan du træne alt fra ben til mave til biceps. Der er næsten intet du ikke kan bruge en elastik til, og det gælder blot om at være kreativ.
De fås med håndtag, og uden håndtag, men du rådes at købe med håndtag, da det giver mulighed for lidt mere, og er mere behageligt.

Klassiske håndvægte kan man komme langt med

Hvis du alligevel er ude og bruge lidt penge på træningsudstyr, så kan det være du skal overveje et par håndvægte. Håndvægte kan bruges til rigtig mange øvelser, og sikrer at du får lidt mere ud af din hjemme-styrketræning. Elastikker er rigtig gode, men det kan være svært at få færre tunge repetitioner ind med elastikker – det kan du med håndvægte.
Det bedste ville være at anskaffe sig et sæt, hvor man kan skifte kiloene på. Så kan du bruge dem til små træning såvel som lidt tungere træning, og de fylder ikke lige så meget derhjemme.