Sport af den ene eller den anden form er en vigtig del af dagligdagen for rigtig mange mennesker. Det er både sjovt og sundt at komme hjemmefra for eksempelvis at dyrke fodbold, håndbold eller en tredjesportsgren i gode venners selvskab, og der er derfor mange gode grunde til, at sport er populært blandt den danske befolkning.

Der findes store håndboldklubber, fodboldklubber og meget andet, og det er alt sammen noget, som kræver en vis organisation for at holde kørende. En af de ting, der skal være styr på, er vasketøjet, da bl.a. spillerdragter skal vaskes efter hver kamp for at blive klar til den næste.

Det kan være svært at organisere og overskue store mængder af vasketøj, og det kan derfor betale sig at vælge en professionel vaskeriløsning, hvis der ofte skal vaskes mange spillersæt hver dag i din klub.

Nortec.dk kan du få et professionelt vaskeri, der passer til netop dine behov i din klub, for der kan altid laves en individuel løsning til dig.

Lej dine vaskemaskiner hos Nortec

Hvis du gerne vil have en fleksibel løsning i din klub, kan du leje dine vaskemaskiner hos Nortec. På den måde kan du slippe udenom en dyr førstegangsudgift for i stedet at have en fast månedlig udgift, som ikke giver dig overraskelser.

På den måde får du en forudsigelig udgift til vaskeri hver måned, og du kan få et professionelt vaskeri til dine behov, selvom du ikke har råd til selv at lave investeringen, da en lejekontrakt hos Nortec kan laves uden udbetaling.

Med i prisen får du desuden service og reparation, så du aldrig selv skal bøvle med de problemer, som kan opstå, når dine maskiner bliver brugt til at vaske med mange gange hver dag – og så sørger Nortec selvfølgelig også for at få de hele op at køre.