Julefrokoster i 2020 er alle truet eftersom COVID-19 med stor sandsynlighed ikke er fuldstændig under kontrol i november og/eller december endnu. Derfor er der rigtige mange events i løbet af julemåneden som vil blive begrænset, og det gælder specielt alle de julefrokoster som vi normalt tager til.

Specielt firma julefrokoster vil blive svære at gennemføre, da de som regel er af større kaliber og det er altså stadigvæk ikke hensigtsmæssigt at være mange personer samlet på samme sted når der er alkohol involveret.

 

Hold den privat – forsamlingshus eller derhjemme

Det kan være svært at vide hvordan restriktionerne vil være i december måned, og måske det er muligt at holde en julefrokost med servering til den tid, men det er langt fra et godt sats at tage. Derfor kan det være en god idé at arrangere en julefrokost helt privat, uden servering, hvorfor der ikke er chance for at julefrokosten må aflyses. Så længe man holder sig under 50 personer, og der ingen servering er, så burde den private julefrokost være sikret i 2020.

Det kan også være en god idé at lege et større lokale, da det dermed er nemmere at holde en acceptabel afstand.

 

God musik er hovedingrediensen til en god fest

Det er ikke alle man bør overlade musikken til, da musikken faktisk har rigtig stor betydning for stemningen til en fest. Vi har alle sammen den person i vennegruppen der slet ikke forstår at spille god musik til fester, og derfor skal denne person holdes langt væk fra anlægget. Spil musik som de fleste kan lide, og som skaber en festlig og/eller hyggelig stemning, hvor man stadigvæk kan snakke sammen.

Det er også vigtigt at anlægget er godt. En stor gulvhøjttaler er ideel til store festsale, men kan også godt fungerer i privaten –  så længe du ikke har en sur underbo.