Nogle gange er det vigtigt, at vi ikke hænger fast i de samme rutiner. Det gælder generelt i hverdagen, at vi ikke udforsker nye sider af livet, men i stedet sidder fast i samme spind. Det kan selvfølgelig være et aktivt tilvalg, at du har fundet den rytme og de vaner, der passer til dig, men for de fleste mennesker handler det om, at der ikke er tid nok i hverdagen.

Det kan nemlig være svært at indføre nye ting, når hverdagen i forvejen er travl. Et sted, man nemmest kan prøve noget nyt af, er i køkkenet. Det kræver ikke meget ekstra af dig, at købe nogle andre ingredienser og råvarer ind, end du plejer. Du skal alligevel forbi supermarkedet som du plejer.

Forberedelse

 

Det kræver, at du er forberedt på, hvad du skal købe næste gang, du er ude og handle. Vi har lavet en liste til dig over varer, du kan overveje at prøve.

 

Japansk wagyu kød

 

Japansk wagyu kød er til dig, der gerne vil prøve noget af sand delikatesse. Wagyu kød er fra kvæg, der har den højeste fedtmarmorering, man kan få. Kødet er kendt og berygtet over hele verden – og det skal serveres efter dens prestige. Japansk wagyu kød passer helt sublimt til en middagsdate fredag eller lørdag aften.

 

Indmad

 

Mange takker nej til at spise lever, hjerte eller nyre. Før i tiden var det et helt normalt spise, men i dag, er det størstedelen af danskere, der takker nej. Vi skal ikke mere end en generation tilbage, før det var anderledes. Du kender leverpostejen, som er en af de mere almindelige og velkendte spise af dyrs indmad – men har du egentlig undersøgt, hvad man ellers kan lave af mad med de mange indvolde? Der er massevis af muligheder.