Det er lidt pinligt, men derfor er det noget, der sker for rigtig mange af os. Når vi skal lave mad, laver vi nogle kæmpe portioner, fordi vi forventer, at vores familiemedlemmer er sultne. Ofte viser det sig dog bare, at de ikke spiser nær så meget, som vi havde troet, og måske spiser de slet ikke med, fordi der kommer andet i vejen.

Og det betyder, at der er rigtig meget mad til overs. Og det skal helst ikke gå til spilde. Derfor findes der heldigvis en rigtig god løsning.

Gør dig selv en tjeneste i dag

Du skal nemlig bare overveje de mange muligheder, der byder sig for dig i forhold til at fryse den resterende mad ned. En fordel er at gøre det i portioner, der passer på et måltid, idet der så er nogle lette og hurtige og ikke mindst hjemmelavede færdigretter, som nemt kan findes frem de dage, hvor nogle er alene hjemme til aften, eller hvor der bare er så travlt, at det ikke lige er madlavningen, der er mest tid til.

Du bør altså fylde din fryser op med alt den ekstra mad, du får lavet i hverdagen og på den måde have gjort dig selv en tjeneste i fremtiden.

Brug fryseposer til de hjemmelavede færdigretter

For dig handler det bare om at finde frem til nogle gode fryseposer. Det er nemlig de færreste af os, der har så mange bøtter, der kan undværes i en længere periode til fryseren. Og med fryseposer er det let at pakke maden ned samt sørge for, at den ikke fylder alverden på den ofte trængte plads i fryseren.

Tag derfor et kig online på en side som; pmshop.dk. Her er der nemlig et større udvalg af fryseposer, og derfor er der helt sikkert også dem, som du skal bruge.