Kender du det, når man simpelthen næsten ikke har lyst til at spise det mad man har pakket med sig i skole eller på arbejdet? Så kig med her, for vi dykker nemlig ned i nogle tips man kan følge eller direkte tage i brug, som måske kan styrke din madpakke til et nyt niveau. Det nytter ikke noget at pakke noget med som man ikke spiser, det er næsten direkte madspild og spild af din egen tid samt penge.

Planlægning

Alt efter hvordan din dag ser ud, så kan man planlægge sin madpakke derigennem. Skal din virksomhed holde et større møde i et konferencecenter, nytter det ikke at skulle pakke den store madpakke med. Her bliver der som regel sørget for mad og drikke til dagens forløb. Det handler om at have et overblik af de næste par dage, så man kan pakke en lækker madpakke som passer til de aktiviteter man skal igennem de næste par dage. Noget af de vigtigste når det kommer til madpakke er at have et overblik af hvad og hvornår man har tid til at spise, på den måde kan man sørge for at pakke noget man ved kommer til at blive spist.

Indkøb

Når der er styr på planlægningen, kan man derefter gå videre til indkøb. Ved man eksempelvis at man ikke nødvendigvis behøver en madpakke nogle af dagene, kan man derfor have det med når man skal gå på indkøb. En vigtig ting man kan sørge for, er at købe noget man synes om. Find gerne en balanceret madplan, som både er sund og lækker. Husk også at den gerne må indeholde ting som kan holde sig i lune temperaturer i længere tid.

Indpakning

Man skulle ikke tro det, men vi mennesker spiser også med øjnene, derfor kan det være en super god ide at pakke det ind så det ser indbydende ud. Dette kan faktisk øge din chance for at du får spist din madpakke.