Hvis du mangler en ny hobby, eller bare gerne vil bruge lidt ekstra tid med vennerne, kunne det være en god mulighed at starte en madklub. Her kan du nemlig få brugt en masse hyggelige timer med folk, som du holder af, samtidig med, at du får en ny og hyggelig ting og lave i din fritid.

Sådan kommer du i gang

Når du skal starte en madklub med vennerne, kan det være svært lige at finde ud af, hvordan man starter. Tag fat i de venner, som du gerne vil starte en madklub med, og forklar dem, hvad du tænker. De vil helt sikkert være med på ideen. Du kan jo eventuelt tilbyde at være den første, som er vært til denne madklub. På den måde kommer i nemlig godt i gang.

Find ud af, hvordan det hele skal foregå – skal i alle sammen være med til madlavningen, eller skal i hver gang skiftes til at lave mad? Hvis i skal skiftes til at lave mad, og du er den første, som skal afholde madklub, er det en god ide at forberede sig godt – måske i også skal have et glas lækkert Portvin til den lækre mad?

Find ud af, hvilket mad du vil lave

Når du skal finde ud af, hvad menuen skal stå på i madklubben, er det en god ide at overveje forskellige ting. det er for eksempel vigtigt at tage dine venners mad præferencer med i dine overvejelser – er det nogen, som har allergier, eller som måske ikke spiser kød? Så er dette jo noget, der skal tages hensyn til, når du vælger menuen.

Når du først har bestemt dig for, hvad du vil lave af mad, er det egentligt bare om at få handlet ind og komme i gang. Denne madklub vil uden tvivl blive super hyggelig og sjov.