At have hund er et stort, men herligt arbejde. Har man anskaffet sig en, er det bare med at give den de bedste vilkår for et spektakulært hundeliv. Det handler bl.a. om at gå lange ture med den, kæle med den osv., men også om de praktiske ting mht. pleje o. lign.

Hold pelsen vedlige

Langhårede hunde har ofte en lækker pels at kæle, men de medbringer helt logisk også en del pleje og rengøring. Hunden fælder, hvilket resulterer i pels, der skal støvsuges. Derudover skal den klippes eller trimmes. Hvis I ikke vil bruge penge på at tage den til en hundefrisør eller dyrlæge, hver gang der er behov for en trimning, må I tage sagen i egne hænder. Vælg en hundetrimmer i høj kvalitet for at få det bedste resultat – både for øjnene og hundens velvære. Der er et enormt udvalg af hundetrimmere på både nettet og i fysiske butikker. I kan surfe lidt rundt og vurdere, hvad der vil være det bedste valg for jer og jeres hund. Trimmer I den rigtig professionelt, kan I, hvis lysten melder sig, jo også deltage i hundeudstillinger. Hvem ved, måske vinder I en dag?

Det er såre simpelt

Som der blev skrevet længere oppe, er lange gåture og masser af kæleri forudsætninger for et tilfredsstillende hundeliv. Hunde lever selvsagt ikke lige så længe som vi, og derfor vil enhver hundeejer gøre alt, hvad de kan, for at gøre hver dag i hundens liv til den bedste. Lange gåture gør ikke kun hunden lykkelig, men også dig. Det er svært at benægte, at frisk luft er sundt for os alle sammen. For at opsummere skal I ikke bruge meget andet end en hundetrimmer, en hundesnor og jeres egne hænder for at give jeres hund et fantastisk liv.