Er du også et vaskeægte kattemenneske? Måske så meget, at katte ikke bare er en interesse, men en decideret passion for dig? I så fald er du landet på den rigtige underside. I dag vil du nemlig blive klogere på, hvordan du kan dyrke din interesse for katte. Vi giver dig en masse gode bud på, hvordan du kan blive klogere på din passion.

#1 Få en kat selv

Vi antager, du allerede har en kat, nu hvor du har en så stor kærlighed til katte, men skulle det ikke være tilfældet, så bør du overveje at få en kat. En kat kan give så meget hygge, glæde og overskud i hverdagen, og så er det bare rart at have nogen (eller noget) at tage sig af.

Der kan dog være visse årsager til, at man ikke kan få en kat. Det kan skyldes særlige vilkår i ens lejekontrakt, allergi eller noget helt tredje. Hvis du ikke må holde kat derhjemme, så kan du måske være heldig at få lov til at passe naboens eller venindens kat. Det er i hvert fald et godt alternativ.

#2 Slå dig løs på YouTube (her er der masser af kattevideoer)

Bliver du også glad i låget af at se film og videoer, hvor katte spiller en central rolle? Så kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at lægge vejen forbi YouTube. Denne digitale videotjeneste bugner nemlig med sjove, søde og hyggelige kattevideoer. Har du mod på det, så kan du også lave og uploade dine egne kattevideoer, så andre katteelskere kan få glæde af dem.

YouTube er en fantastisk kilde til gratis underholdning – også for katteelskere.

#3 Besøg en katteudstilling

Der er delte holdninger til katteudstillinger. Nogle mennesker nyder at besøge sådanne udstillinger, mens andre tager afstand fra udstillinger af den slags. Hører du til blandt de danskere, der godt kan lide at besøge katteudstillinger, så er det selvfølgelig noget, du skal dyrke endnu mere. Du vil helt sikkert komme til at stifte bekendtskab med nogle katte(racer), som du aldrig har hørt om eller set før. Google er selvfølgelig din bedste ven, når du skal finde en katteudstilling nær dig.

#4 Styrk din viden gennem guides og blogindlæg

Føler du dig fascineret af katten? I så fald vil det være oplagt for dig at søge viden på nettet. Du kan eksempelvis besøge kattesiden.dk, der er spækket med guides og blogindlæg omhandlende katte. Dette danske website sætter bl.a. fokus på katteracer, katteudstyr, kattemad og meget, meget mere. De har sågar en blog, hvor der bliver skrevet om alt inden for katteverdenen. Nysgerrig? Så besøg siden i dag.