Kender du en person, der er hundeejer med stort H? Så er der ingen tvivl om, hvad du skal give vedkommende i gave til en specifik anledning. Det kan være til en fødselsdag, til jul, til et jubilæum eller bare fordi, du holder af personen. 

Er du på bar bund i forhold til, hvilke gaver du kan give en hundeejer? Så læs med videre her, da du får forslag til praktiske og funktionelle gaver til hundeejeren. 

Påklædning til de kolde tider er en alletiders idé

Der er en meget stor mulighed for, at personen vil takke dig for påklædning, som er fremstillet specielt med henblik på hundeejere. Tøjet har taget hensyn til, at hundeejeren skal have det komfortabelt, når han eller hun skal til hundetræning eller ud på de daglige gåture med hunden. 

Det er værd at kigge nærmere på tøj fra det danske firma DogCoach. De laver massevis af forskelligt tøj til de kolde tider på året for hundeejere. Deres jakker, bukser og heldragter har alle en eller flere smarte funktioner, der kommer hundeejere til gode. 

Overrask hundeejeren med et løbebælte

Klager hundeejeren over, at det er en smule besværligt at løbe med hunden, fordi han eller hun ikke har hænderne fri? Det giver nemlig en hæmmet bevægelse i forhold til at løbe. Men det problem kan sagtens løses nemt og hurtigt. 

Du kan overraske hundeejeren med et løbebælte. Derved kan han eller hun have et bælte om maven, hvor der sidder en elastisk snor fast i til hunden. Der kan desuden være lommer og lignende i bæltet til opbevaring af mobilen og andre småting.