Er du kørt træt i pulverkaffe, men har samtidig brug for dit koffeinfiks om morgenen? Så er der heldigvis mange måder at forny din kaffebrygning på. Du behøver ikke længere stille dig tilfreds med frysetørret instant kaffe, for med moderne kaffemøller og kaffemaskiner får du den opkvikkende eliksir serveret med en masse lækre aromaer og afrundet smag i topklasse.

Inde på Moccajoe.dk kan du finde et væld af tilbud på forskellige kaffemaskiner, kaffebønner, formalet kaffe og kaffekapsler – ved siden af udvalg inden for kaffesirup og smagstilsætninger som jordbær-, caramel- og vaniljecreme. Bliv her klogere på kaffebryggere og deres fordele.

Hvilke kaffebryggere kan du finde på Moccajoe.dk?

Espressomaskiner kender du fra caféer, og de er efterhånden standarden inden for industrielt udseende kaffemaskiner, der gør det nemt at få et krus koncentreret koffein. Er du ikke meget for at stå med en kaffemølle og kværne bønner, bør du i stedet nok vælge en kapselmaskine, hvor du kan handle lidt forskelligt med kapsler og så stå med flere muligheder om morgenen.

Usædvanlige modeller inden for kaffebryggere

Mere usædvanlige kaffebryggere tæller vakuumbryggere, der, som navnet antyder, anvender et vakuum til at hive alle de lækre olier ud af kaffepulveret og ned i kaffen. Desuden er der på markedet for kaffebryggere også cold brew bryggere, der laver kaffe ved lave temperaturer.

Pour over bryggere er også en løsning – de lader dig filtrere kaffe direkte ned i en termokande.

Find en kaffekværn med forskellige malingsgrader

Vælger du at købe din kaffe på bønneform, skal du udover selve kaffebryggeren også have en kaffekværn. Vigtigt er det, at du vælger en model, der tillader lidt forskelligt, når det kommer til malingsgrad. Brygger du i en stempelkande, skal kaffen være groft malet, mens du skal have fintmalet pulver til mokkabryggeren – og endnu mindre kornstørrelse til espressobryggeren.