Hvis du holder af at være og arbejde i din have, har du garanteret ventet længe på foråret og sommeren. Henover vinteren har du måske allerede planlagt alle de nye haveprojekter, som du skal i gang med, og ellers kan du få inspiration til nogle her.

Lav en lækker køkkenhave

Der er ikke noget, der er så hyggeligt som at kunne gå rundt i sin egen have og spise af diverse afgrøder. Det er rigtig hyggeligt med en køkkenhave, fordi du kan gå rundt og spise af din egen have samt bruge dine egne hjemmedyrkede frugt og grønt i din madlavning. Hvis du har børn, vil de også synes, at det er sjovt at være med til både at så, plante og høste de forskellige ting.

Dit næste haveprojekt kan være at lave en lille køkkenhave. Det er bare at finde et sted i din have, som vil være velegnet til det. Dernæst skal du bare finde ud af, hvad du vil plante og så. Det kan f.eks. være gulerødder, løg, kartofler, ærter, jordbær m.m. Det kommer helt an på din personlige smag.

Byg en ny terrasse

Hvis ikke du allerede har en terrasse i din have, gør du dig selv en stor tjeneste ved at bygge en. En terrasse er helt perfekt, når du bliver udmattet efter havearbejde og gerne bare vil trække dig tilbage og slappe af. Den er også helt perfekt, hvis du skal samles med din familie eller venner. Det er på din terrasse, at du kan nyde det gode vejr. Hvis du vil kaste dig ud i at bygge din egen terrasse, skal du finde ud af, om den skal laves af træbrædder, havefliser eller noget helt tredje. Desuden skal du have fundet det helt rette sted i din have, hvor der er solrigt og ikke for meget blæst.