Har du altid drømt om at komme træt hjem fra arbejde og bare gå ud i haven og sænke din krop ned i en udespa? Så kan du få hjælp til, hvordan du vælger den helt rigtige udespa for dig ved at læse med videre her. 

Undersøg markedet

Du bør starte med at lægge et budget for, hvor meget du vil investere i en udespa. Derefter kan du begynde at undersøge markedet for at finde frem til en udespa, der passer til din indretning i haven. Selvfølgelig skal det også være en udespa, som du synes er pæn. 

Når du har fundet frem til en eller flere modeller, er det værd at tage et kig på samt overveje nedenstående faktorer:

  • Størrelsen

Kig på størrelsen af de forskellige muligheder, du har fundet. Er det en stor eller en lille model? Hvor mange personer er der plads til? Er der plads i haven til den pågældende udespa?

  • Designet m.m.

Passer det bedst med en rund eller en firkantet udespa i din have? Er en oppustelig model det bedste valg? Og hvilken farve passer godt ind i din have?

  • Funktioner

En udespa kan komme med flere forskellige funktioner. Du bør derfor tænke over, hvilke funktioner du har brug for, inden du køber en udespa. Vil du eksempelvis forkæle dig selv med en udespa med en massagefunktion, så din krop kan komme til at slappe godt og grundigt af? Eller kunne det være sjovt med en model, der er forsynet med LED-lys? Det er helt op til dig.