Alle sportsklubber og fritidsinteresser holder lukket, og det har de gjort i noget tid. Der er med andre ord ikke så meget at lave. Det er kedeligt at kede sig, og derfor kan det være, det er tid til at begynde at tænke i nye baner. Her kommer nogle ideer til, hvad du kan lave i din fritid, som du kan tage med udenfor, når vejret bliver bedre.

Aktivitet i haven

Når vejret begynder at blive varmere, så trækker de fleste familier aktiviteterne ud i haven. Du kan lave mange ting ude i din have. Når vejret bliver varmt, så er det fedt at have noget at lave, som man kan lave udenfor.

Motion og sjov

Skal du være rigtig aktiv, så er der mange muligheder. En af disse er at købe en trampolin. Der er tit tilbud på trampoliner, så du vil kunne finde en trampolin til billige penge. Børn kan bruge flere timer på en trampolin, og at hoppe rundt deroppe er en god måde at få pusten op og få styrket sine muskler. Samtidig er det sjov tidsfordriv, og det er noget, dit barn kan lave alene såvel som med sine venner.

Familiehygge i haven

Skal familien have noget at lave sammen, så findes der en masse gode og sjove havespil. Et af disse kunne være kongespil eller havebadminton. At have spil, man kan spille i haven, er en god måde at være sammen på i familien.

Indefra og ud

Mange af de ting, du kan lide at lave indenfor, kan du også sagtens tage med ud. Nyder du at tegne, så find dig et godt spot i haven, hvor du kan udfolde din kreativitet. Det samme gælder bøger, dagens avis, og hvad du ellers kan finde på.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du og din familie kan lave udenfor.